lördag 14 juli 2012

Marmaris 2012 Fredag

Även denna morgon blev vi väckta av Karma runt 8.30 - så skönt att få sova ut lite på morgonen och inte bli väckt vid halv sju. Att Karma klarar av tempot är ofattbart. Full fart från morgon till kväll och ingen sovstund mitt på dagen.
Niklas gjorde iordning frukost tillsammans med Karma medan jag låg och drog mig i sängen. Efter frukost så var det insmörjning och sen beachen! Vi var på plats lite senare idag än vad vi brukar men ändå var vi först av alla familjer. Restaurangen som har solstolarna blev sura på oss igår att vi var och åt på restaurangen bredvid så dom straffade oss idag genom att ge oss sämre solstolar och längre bort. Vi blev först förbannande men sen så gillade vi läget - såklart att dom som både äter lunch och middag får bäst platser (dom är ju gratis solstolarna och parasollerna om man beställer mat). Så vi fick snällt ta seden dit vi kom och vi beställde bord ikväll för hela "tattar-packet" vid 19.30 - spännande och se vad vi får för solstolar i morgon.

Efter bad och solning och lite fika så var det dags för lunch. Karma beställde korv och ris, jag tog en kebabrulle och Niklas tog en lasagne. Karma var låg och trött och varm. Hon ruttade ur innan maten kom och ville gå upp på rummet men vi fick henne och stanna kvar och hon bet ihop - så duktig hon är. Hon åt upp sina korvar under lite protest och väntade tills vi var klara - sen var det bara att skynda sig upp till rummet. Karma var helt körd när hon kom in - men efter en liten stund i kylan så pigga hon på sig och efter en stund ville hon ut igen - INTE VILA...fattar inte att hon orkar - dom andra barnen som är med som är 8 och 10år sover siesta och även vi vuxna men inte Karma inte...

Sen var det dags för poolen, där är det lite skönare än beachen. Barnpoolen har ett "tak" så där badar hon i skugga och den andra poolen som är liten men kall är helt ok. Solstolarna har fått skugga så man kan ligga i skugga utan att ha parasoll -perfekt, vi är ju familjen skugga:). Medan vi var i Poolen så drog Niklas iväg -den här gången var det inte promenad sin stod på agendan utan Jetski med Micke. Det hade varit kanonkul och dom prutade ner från 70 pengar för 15min till 60 pengar och 25min - det var tydligen en fotograf på en båt som tog kort på grabbarna - NIklas köpte en CD skiva för 20pengar:).

Efter Jetski så kom dom till Poolen där hela gänget låg och slappade - Karma hade ett litet spel.....ville inte bada mer ville inte dricka ville inte nåt. När Niklas kom blev det lite bättre och badade lite mer. Sen så gick vi upp på hotellrummet och då blev det spel "ala carte" från Karma. Ville INTE göra något som vi sa till henne. Så det blev tvångsduschning och sen tvångsmatning och sen fick lägga sig i sängen och kolla på film på Niklas padda - efter 20 min sov hon för första gången siesta - ska snart väcka henne för middag ska bli spännande och se hur det går. 

Klockan 19.30 gick vi ner på vår restaurang. Personalen var lite vänligare mot oss nu när vi valt att äta middag hos dom. Karma och ulli beställde in fisk och korv medan jag åt gryta igen. Väldigt god mat och det var en trevlig middag igen.
När vi ätit klart tog micke, kalle och jag en taxi in till hamnen för en grabbkväll. Det började lite avvaktande och vi stannade till lite här och där för vätskepaus. Men helt plötsligt beställde vi in tequila och kvällen tog fart på allvar. Det är ett helt galet ställe med barer och klubbar vägg i vägg. Massor med folk o nästan karneval stämmning på gatorna. Vi hade grymt kul och var hemma vid fyra på morgonkvisten.

Bad på stranden

Lunchtime

Tres amigos

Gigantisk vattenpipa

Folkvimmel

Nära slutet på kvällen

2 kommentarer:

  1. Nikke - ont i huvudet idag??????
    Skönt att höra att ni klarat er från magont "so far" men korv? - jag får dåliga vibbar!
    Kul med jet-ski? ta med skivan när ni kommer så vi får se äventyret.
    Larsan o Ulla

    SvaraRadera
  2. Ja, jag hade en riktigt bra huvudvärk men den gick över...
    Ja, jetski var kul. Blev en del bra kort.

    SvaraRadera