fredag 18 oktober 2013

Side, Fredag 18 Oktober

Karma vaknade första gången vid 7 och hostade och hostade. Fick peta i henne hostmedicin och sen försöka få henne att somna om. Efter nästan 1,5 timme av hostningar fram och tillbaka somande hon och vi vaknade när Fia sprang fram och tillbaka i lägenheten och då var klockan 10.57 lokal tid 9.57 svensk tid helt galet. Vi var trötta både jag och Karma. 

Vi fixade till oss alla 4 och sen iväg för att handla frukost och lite annat gott och smått. Vi kom hem till lägenheten och fixade frukost fast det var lunchtid, lungt och skönt ingen stress och tjejerna var fullkomligt överladdade för att gå ner till poolområdet. Lägenheten vi hyr är riktigt lyxig den är bara ett par månader och allt är i tipp-topp.

Området är så lyxigt så det inte är sant. Lägenheten är på ca 200kvm och vi har varsitt sovrum och en toalett och kök/vardagsrum i ett. På övervåningen har Dojjans mamma sitt sovrum och en terass på ca 20kvm, balkong vid vardagsrummet och en vid våra sovrum. Allt är nytt och så fräscht. 


Efter fukost så var det dags att gå ner till poolområdet. Det är så lyxigt och fräscht här (måste säga det en gång till:) - det är inte riktigt färdigtbyggt men inget som stör. Vi är nästan dom enda gästerna här då det är inte säsong så vi är helt själva på området vilket är kanon. Vi hör ungarna och ser ungarna hela tiden och vi kan ta det lugnt och inte vara oroliga och inte se dom. Det finns en stor pool som är i olika områden och barnpool blandas med djup pool. Det finns ett träningsrum, ett lekrum och datarum med wifi som tyvärr inte fungerar. Sen så finns det en biograf med ca 20stolar helt galet. 

Det finns kameror överallt och det känns som hela stället har extremt hög säkerhet. Vår dörr till huset är som värsta bankvalvdörren. Vi var nere vid poolen till ca 16 tiden sen så gick vi upp och lämnade badkläder och sen iväg för att äta middag. Vi hittade en restaurang i närheten av vår lägenhet - bara 10min gångväg som vi stannade vid för att äta. Fia och Karma drack äppeljuice och jag och Susanne drack varsin öl. Susanne och Karma åt pizza Fia spagetti och köttförssås och jag grillad kyckling - allt kostade 40€, helt ok. Stället hade också en lekplats så tjejerna kunde leka av sig efter middagen. 
Trötta tjejer som väntar på maten:)



Sen efter middagen så gick vi förbi en annan affär för att komplettera lite i inköp. Vi handlade tvättmedel, diskmedel och ny mjölk för den vi köpte igår var väldigt skum, gjorde så hela kaffet skar sig. Sen lite snarr för mammor och barn. Efter det så gick vi hem - vi är fortfarande trötta efter gårdagen så det blir tidig kväll. 

När vi kom hem så bloggade jag och Fia och Karma skulle duscha och det var lättare sagt än gjort, vi har inte fått rikigt koll på hur den fungerar. Just nu blir det TOK varmt och sen TOK kallt...ska bli intressant att tvätta håret i den här duschen, fortsättning följer i morgon....

2 kommentarer:

  1. Imorrn får du berätta lite om hur vädret är. Här är det iaf kallt mörkt o ruggigt.

    SvaraRadera
  2. Försöker lämna kommentar men ser ut som om det ej funkar?
    Hur som helst. Regn o blåst här. Skulle hellre varit med er
    Och idoluppdatering: Sandra frTäby fick lämna.
    Hälsa alla
    Salo

    SvaraRadera