måndag 21 oktober 2013

Side, Måndag 21 oktober

Vi hade en fantastisk middagskväll på restaurangen. Tjejerna trivides då dom fick både igång discolampan och att gubbarna var uppe och dansa på dansgolvet:). Dom var så gulliga med tjejerna - dom fick varsinn drink med paraply och tomtebloss. Maten var även denna gång supergod jag tog grillad kyckling igen, Susanne tog grillade räkor (avis så det får det bli i morgon) och Fia tog spagetti och köttfärssås och Karma tog spagetti och räkor - 2 öl och 2 jos gick på 38€ sån skillnad från nere i stan. Vi bestämde oss för att varför äta någonannanstans när maten är bra, tjejerna har både lekplats och lekgubbar:) och det finns Wifi för mammorna och så är det billigt....ja det fick bli här som vi käkade middag resten av veckan.


Efter middagen så gick vi upp till lägenheten och tjejerna fick på sig pyjamasarna och sen blev det Mamma Mu i sängen - redan efter en kvart kom Karma in, hon var trött hon ville sova. Hon somnade som en stock och då var klockan 21.20 turktid. Fia var uppe en liten stund till och slocknade vid 22. Vi sa att vi skulle lägga oss i tid men så började vi att prata och som det alltid slutar så blev det senare än vad vi hade tänkt, vi gick och la oss ca 23.30.

Blogg-tajm

Karma vaknade vid 9 turktid och det var bara att gå upp, men vad gör det jag hade fått sova 8 timmar. Hon hostade ca 1,5 timme under natten men behövde inte få hostmedicin så det börjar bli bättre så skönt. Jag fixade frukost till Karma och lite till mig - resten av gänget gled upp vid 9.45 och då blev det bättre frukost. Karma mår ok men hon har inte riktigt fått tillbaka aptiten än.

Efter frulle och fix så blev det poolhäng igen, vi gled ner vid 11 tiden. Tjejerna hade jättekul lekte både affär och barbie lekar. Karma har blivit bättre och bättre att vara ute i solen och Fia hon är ju en riktig "ute-katt" som Susanne säger. Hon skulle ju helst vilja vara ute dygnet runt - dom lirar inte riktigt när det gäller just det (ute/inne) men för övrigt går det fantastiskt bra. Dom lekar bra och respekterar varann, lite tjafs och kommer på bra lösningar istället. 

Vi har superväder som en riktigt bra svensk sommar. Det är varmt och skönt utan att bli för TOK varmt. På kvällarna lite kyligare precis som en svensk sommar är.

När det var dags för lunch så gick jag och kollade om grannstället hade sin lunchrestaurang öppet vilket dom inte hade så jag fixade till en liten picknick lunch med det som vi hade i kylskåpet. Det blev en blandning av pannkakor, finncrisp med mjukost, vattenmelon, kex och glass. Alla blev mätta och belåtna och så kunde vi vara kvar en stund till.


När tjejerna var och lekte som kom mr granne och började prata om det ena och det andra. Sen kom hans kompis och fortsatte jag och Susanne bara tittade på varann...mer ointressant samtal får man leta efter. Vet inte riktigt vad dom var ute efter men det blev både frågor om vigselringar och funderar om vi även skulle duscha i anläggningen ikväll och så fick vi en chokladkaka:). Droppen var när dom frågade om Susanne hade köpt en "turk-klocka" här nere hahahaha Så bra. Hon har en sån snygg Tissot klocka rejal pjäs...Susanne bara kolla och hostade till...what...nohoooo this is a real one, from Zurisch....aaa Zurisch we know svarade dom. Dom försökte rädda situationen att dom sålde så stora klockor här nere i Turkiet!?

När vi var klara med poolhänget så var det dags att gå upp och byta om för dusch - vi lämnade våra badgrejor och tog med oss duschgrejor. När vi kom ner så pratade vi med portvakten för morgondagen så vi bokade upp strandbussen så den kommer och hämtar upp oss 10.30. Den går en gång i halvtimmen men nu är det off-seasoon så den går lite sisådär men nu är den bokad och klar. 

När det var dags för dusch så tog vi varsinn dusch men varsinn tjej och körde turbovarianten - vi ville inte råka ut för att mr granne skulle stå med en godisbit och kolla in...


Efter dusch så var det ombyte, lek och sen iväg till vår favvo Restaurang. 


Dom kände igen oss och blev glada - kul med tanke på att det var full röj igår med både utvält jos-glas och skrik och stoj. Karma åt grillade räkor och Fia spagetti och köttfärssås (enkel tjej det där.....samma klänning och mat varje kväll hahaha om hon själv får bestämma. En ursnygg svart/vit klänning får jobba hårt den här semestern;). Susanne åt Pizza och jag kycklingspett. Tjejerna lekte med killarna, 

Ägarens son var på plats och fick agera lek-kille. Tjejerna bokstavligen hängde på honom hela kvällen. Ärligt talat så tror jag Karma har fått sin första semesterkärlek:)


Restaurangen har ju wifi så jag gör som igår. Publicerar bloggen trots att dagen inte är slut..

Tjena hej på ett tag!

1 kommentar:

  1. Jag förstår Karma ;) Bra att ni kör på rutiner som fungerar , håller med bra mat varför byta :) Kram saknar dej hejhej/Annika

    SvaraRadera