fredag 11 februari 2011

Dag 12

Klockan sju vaknade lillskrutt - skönt att få en bra natt med ordentligt med sömn. Karma skrek ett par gånger under natten men sov så det var drömmar. Det är nog en hel del hennes lilla hjärna håller på att bearbetar under natten. Men hon vaknar "Alltid" Glad...





Som vanligt så blev det lek vid poolen och stranden efter frukost. Havet var lugnare än någonsin och det låg en hel del roliga saker uppspolande som vi tittade på. Flera krabbor, fiskar, snäckor m.m. Alltid spännande och se vad havet har spolat upp under natten.






Vid 11 tiden kom glassmoppen - killen som kör den smyger runt vårt hus så vi ska märka honom, han är så rolig. Nu har det nästan blivit att vi måste köpa glass av honom eftersom han bemödar sig att åka ända ut hit till oss. Så det blev glass till alla 3 även den här dagen.





Klockan 11.30 så somnade Karma och vi får ett par timmar att bara slappa, så skönt. Vi var lite rastlösa så vi la till en tävling i vår turnering...vi har 2st luftmadrasser och vi la oss på varsin på mage och sen skulle vi simma hundsim över poolen, först i mål vann - vi körde bäst av 3 och SÅKLART så vann Niklas, blir så trött - att man är gift med en man som är så tävlingsinriktad (samma som jag). Jag ville ha revansch i tron om att jag skulle vinna och inte tappa fart i vår turnering - men ni vet nog vad som hände....jo han vann igen. GRRRR


Sen så gjorde vi en "dubbel-macka" med luftmadrasserna - det menas med att en ligger på en luftmadrass i vattnet och sen så kommer en till och lägger en luftmadrass på och ska lägga sig på den. Vi fotade den med kameran (självutlösning) höll på att drunkna av skratt och panik men vi lyckades till slut:). Kan det vara ngt helt unikt vi gjort eller har ngn annan lyckats med en dubbelmacka ?





Nu började Niklas känna sig hängig igen - det när nåt skit han har fått i sig som inte vill lämna hans kropp. Det kommer och går hela tiden, som tur är har jag och Karma klarat oss, peppar peppar. Efter 2 timmar så vaknar Karma och vi gör iordning oss för att åka iväg med moppen för att äta lunch. Vi hittar ett nytt ställe på vägen till byn - vid bordet bredvid så hör vi hur ett par styrelsemedlemmar från någon husförening här nere sitt och pratar skit om nån som inte gör som man "borde" och lite annan goja.....känner att det här med husgemenskap och gamlingar som inte har nåt bättre för sig än att skapa olika organisationer för att inte gagga ihop kanske inte passar oss. Blir det ett köp så är det lägenhet.


Efter maten så hämtar vi vår tvätt - 174 bath super, allt är struket till och med mina trosor:). Sen åker vi vidare till Kellys för att dubbelkolla om det blir någon barbecue ikväll (man vet aldrig här nere så det är lika bra att dubbelkolla). Japp klockan 19.00 serveras det mat:) Åker sen en sväng till fiskebyn för att ta lite kort - så himla varmt är det så vi orkar inte så länge utan vi åker hemåt och åker och badar i havet istället.





Efter bad i havet och lek vid poolen så gör vi oss iordning för att Karma ska få leka lite med Kathy innan vi åker till Kellys för middag.


Vi åker iväg till Kellys för en Barbacueafton - supertrevligt och jättegott. Niklas är lite bättre och blir glad när han ser vad som serveras. Grillad kyckling och kycklingsspett, bakad potatis, färsksallad och coleslaw och en massa såser som tillbehör - supergott var det. Karma ratade allt som vanligt....men snart är det dags för välling så det är ok. Det var fullt med folk och dom hade dukat i trädgården så det var riktigt mysigt. Karma träffade en liten svensk tjej som var en månad yngre än hon, som vanligt var hon huvudet längre. Niklas pratade med en man i 65års åldern som hette Janne och påstod att han var gammal landslagspelare i Fotboll. Ngn som har koll på landslaget slutet 60 tal - 70 tal ?






Efter maten så åkte vi direkt hem för Karma var dödstrött (Somnade på moppen... Galet!!!) - tog vällingen i ett nafs och sen var det sängen för henne. Vi stannade uppe och körde vidare i vår turnering - första matchen PLUMP som jag förlorade IGEN...blir galen... Sen så körde vi min paradgren nämligen Yatzy, jag vann första matchen och Niklas blev galen på det jäkla skitspelet och jag hade en massa tur - övertalade honom för ytterligare en match (ligger efter i vår turnering) och den vann jag också TJOHO. Nu står det 7-4 till Niklas, jag måste noga överväga sista kvällens matcher för att överhuvudtaget ha en chans....





God Natt vid 23 tiden.

1 kommentar:

  1. Dubbelmacka *garvar* hahahaha
    Ullis du ser helt galen ut på moppen :-)Unerbart....
    Nu låter det som våra semestrar igen , tävlingar i Poolen det håller vi ofta på med. Dyktävling, kråltävling,bröst sim, Jag kommer alltid efter Krille & nuförtiden även efter Max :(

    SvaraRadera