fredag 15 februari 2013

Huay Yang, Torsdag 14e Februari

Idag vaknade brudarna vid 07:00 och jag var jättetrött och försökte sova vidare men det gick ju så klart inte utan jag fick ge upp vid 07:30. Vi gjorde frukost och vid nio kom massagetjejen för sista gången denna resa. Det var som vanligt otroligt skönt och vi konstaterade att detta borde man minst ha en gång I veckan hemma I sverige.

Fram till lunch blev det slappande vid poolen, det var inte ett moln på himlen och galet varmt. Vi gick över till vår restaurang och åt lunch vad halv ett snåret, som vanligt var vi ensamma men maten är ju så god. När vi var klara tog vi moppen för att åka och handla lite. Typ toapapper, en liter mjölk, kaffe osv. Hade vi snålat lite lite mer med allt hade vi sluppit denna sista handling men 303 bath är inget man gråter över och ett uppdrag måste vi ha varje dag.

Karma sover på moppen

Efter shoppingturen blev det en fullkommligt lugn dag vid poolen. jag somnade lite till och från I skuggan, Ulli pillade med sitt och Karma hade lyckats fånga en ödla (Helt själv) som hon gullade med I flera timmar. På eftermiddagen först lyckades vi få Karma att gå med på att bada I havet. Det var rätt stora vågor men en bit från land innan dom bröt gick det bra att guppa runt med ring och puffar. Efter havet fick hon prova på att bada I poolen utan vare sig puffar eller ringar med mig som stöd. Ger mig fan på att hon hade kunnat simma nu om vi gjort detta dom första dagarna. När vi fixade till oss för kvällen kom Au förbi och vi fattade inte riktigt vad han ville, han pratar ju tragiskt dålig engelska men som vi fattade det så var han och bekräftade att Deb och han skulle komma till restaurangen vid sju.

Karmas ödla

Action 1

Action 2

Strax före sju tog vi moppen för att åka till Mai´s restaurang I hopp om att ödlefångargubben skulle vara på plats. Karma blev inte besviken då vi anlände var han den enda gäst som satt på restaurangen. vi sa till Mai att vi väntade på Deb innan vi beställde men vid kvart över sju beställde vi ändå. Ulli beställde fisk och räkor åt tjejerna och jag tog same same kyckling med cashewnötter och vårrullar. Maten var ju som vanligt suverän och vi blev mätta och belåtna. Under tiden vi åt dök det upp lite folk, två äldre damer, Mais bror, dataläraren och två stycken söta tjejer på fem år. Så fort Karma ätit upp var det fullt ös. Hon ritade med tjejerna och fångade ödlor med gubben och hade allmän show. Det var riktigt trevlig återigen och Mai kom in med en liten bakelse till oss dels för att vi skulle åka hem och för att det var alla hjärtans dag. Den var verkligen inte god men vi åt och höll god min, Slutade med att dom två thai tjejerna åt upp resten. Vi fick sedan en privat Thai-Dans show av Mai´s dotter som dansade för oss. Hon var verkligen jätteduktig och det var väldigt fint av dom att anordnade detta för bara oss. Deb och Au dök förresten aldrig upp, jag misstänker att Au var hos oss för att säga att Deb fått förhinder men det blev förvirrat. Det gjorde absolut ingenting, vi hade så trevligt ändå. På slutet var Karma helt knäckt och började grina av trötthet så vi åkte hem vid 21:45 och stoppade henne omgående I säng. Vi avslutade kvällen med ännu ett avsnitt av Mad Men och kom I säng klockan 23.30.

Tjejerna målar

Dataläraren

Middag hos Mai

Ulli och Mai

Ödlejakt

Thaidans uppvisning

2 kommentarer:

  1. Hej! Skönt att höra av er----blev lite orolig när vi inte hade något på datorn i morse.Har ni börjat packa än,ni står väl snart i startgropen.Roligt att varje morgon höra av er,men det ska bli skönt att få hem er helskinnande.KRAMARtill er från oss U/L

    SvaraRadera
  2. Här i thailand kan man inte räkna med att saker och ting fungerar och Internet funkade inte idag på förmiddagen. Därav sent blogginlägg. Japp, vi packar nu och är redo för en 27 timmar lång hemresa! bara att bita ihop.

    SvaraRadera