söndag 12 februari 2012

Dag 13

Familjen Magnusson vaknade till liv 8.30 - nöjda med trötta efter gårdagens strapats. Niklas var den som gick upp först och sen vaknade och Karma och sen kom dom och väckte mig. Vi gick upp och gjorde ordning vår frukost som består av: Karma - ett kokt ägg, lite cornflakes utan mjölk, en rostad smörgås med kalles kaviar (som vi har tagit med oss hemmifrån) och mjölk i en tetra med sugrör. Niklas frukost är cornflakes och mjölk, 2 rostade smörgåsar med ost och marmelad och kaffe + ett glas juice. Min frukost är banan, cornflakes och mjölk och en rostad smörgås med ost och marmelad och kaffe. Stor skillnad från Sveriges frulle som består av havregrynsgröt och lingonsylt....men vår semesterfrulle är mysig och riktigt god.
Efter det så hände det inte så mycket - vi var alla 3 trötta efter gårdagen och det var riktigt skönt att bara vara hemma i huset. Vi skulle egentligen till marknaden vid Burma gränsen som vi var på förra året men vi bokade av den i sista stund - helt rätt beslut!!
Efter lite slapp i huset så gick vi ner till havet för att bada - vågorna var stora och vattnet var varmt, vi hade superkul i vattnet i en lång stund. Sen efter det gick vi upp för mer slapp. Niklas och Karma var inne i huset och grejade och jag låg på altanen i skuggan och läste - sååå skönt!

Vid lunchtid så åkte vi iväg med moppen och gjorde lite alldagliga bestyr som: lämnade in tvätt, åt lunch där vi åt sist alla tre beställe in raggmunk med blåbärssylt - riktigt gott!!! Efter det åkte vi till affären och fyllde på det som var slut hemma och sen åkte vi och köpte kanelbullar och OSTBÅGAR...helt otroligt dom hade det där, Niklas köpte en påse direkt - det blir ostbågar framför tvn i kväll:). Sen så tankade vi lite grann och köpte bananer.
När vi kom hem så var Tam vid Restaurangen så Karma och Niklas gick dit med Niklas helikopter - Tam skulle visa hur den fungerar, dom lekte och grejade ett tag. Efter det så var det bad igen i havet ännu varmare i vattnet och samma stora vågor, vi hade det superkul. Jag vet inte vad det kommer ifrån men Niklas och Karma kallar vågorna för "Gongas" så det var stora Gongas i vattnet hahaha. Efter bad så var det fika med nybakade kanelbullar mums.

Vi duschade och fixade iordning oss och sen gick vi till vår restaurang - vi beställde en fördrink, det är ju lördag:) blev Whiskey med vatten, soda och is - kall sval och jäkligt god. Sen beställde vi mat, räkor till Karma, kyckling med cashewnötter och vårrullar till Niklas och mig. Gott som alltid - vi åt tills vi nästan sprack... Deborah kom till restaurangen när vi hade ätit klart - hon kom till vårt bord så vi fick lite vuxensällskap även denna kväll.
Tjejerna var trötta från dagen innan, tyvärr så ramlade Katy ner från biljardbordet (JA dom brukar vara upp på det och leka, inte bra...nu är det en ny regel och det är småtjejer får inte vara på biljardbordet...) och gjorde illa huvudet, vi tror och hoppas att det inte var så illa. Men hon var trött och vill lägga sig så Karma fick leka med dom stora barnen på slutet. Det blev en tidig kväll och läggningen gick snabbt - Karma var supertrött, kväll ska våra kära ostbågar få hålla oss sällis när vi kollar på Breaking Bad.
Ses i morgon!



1 kommentar:

  1. Vilken tur att inte "våran" Karma har ramlat ner från biljardbordet! Det verkar verkliogen skönt att kunna stiga upp på morgonen och bara gå ut och ta ett dopp i hav eller pool - här ligger isen tjock! Vilken frän hkp Niklas köpt till Karma - eller?
    Kramar till er alla!
    SNÖGUBBEN O SNÖGUMMAN

    SvaraRadera